Geen onderdeel van een categorie

De juiste vibrator

Kies je een grote vibrator, krachtige of één met veel functies. Welke vibrator is het beste? Heel eerlijk, er bestaat niet één die de beste is. Bij iedereen past een andere vibrator die voldoet aan de wensen. Als je een seksspeeltje wilt kopen, is het belangrijk dat je op een aantal zaken let die voor jou belangrijk zijn. Als jij de onderstaande vragen beantwoord, vind jij gegarandeerd de beste vibrator die bij jou past!

Inhoud

  • Wat wil je graag stimuleren?
  • Wat is de gewenste grootte?
  • Hoe wens jij de vibratie sterkte en -intensiteit?

Wat wil je graag stimuleren?

Voordat je nadenkt over het formaat of de kleur van je nieuwe seksspeeltje, is het belangrijk dat je weet welke gedeelte van je lichaam wilt stimuleren.
Er zijn ontzettend veel plekken die je kunt stimuleren en je hebt veel keuze in seksspeeltjes. We hebben het vrouwelijke lichaam opgedeeld in meerdere delen, hierdoor is het voor jou makkelijker om een keuze te maken uit de onderstaande opties.

Vagina stimulatie

De meeste vibrators zijn gericht op het gebruik van vaginale stimulatie. Dit heeft als voordeel dat je vrijwel elk type vibrator gemakkelijk kunt gebruiken om te genieten van vaginale penetratie. De meeste vibrators hebben ook een gedeelte aan de schacht, hiermee kun je de clitoris mee stimuleren.

Wil je eerst alleen vaginale stimulatie proberen? dan is de Jasmin vibrator wellicht iets voor jou. Het model heeft een soepele vorm en trilt uitstekend met de 10 verschillende standen. Bovendien zit de Jasmin vibrator er nog niet zo slecht uit 😉

Clitorale stimulatie door oplegvibrator

Er zijn veel verschillende manieren op de clitoris te stimuleren, net zoals om de vagina te stimuleren. Voor directe stimulatie kan je kiezen voor een clitoris vibrator. Je gevoelige plekje wordt op zeer gerichte wijze gestimuleerd, wat wil een vrouw nog meer?

Clitorale stimulatie door luchtdrukvibrator

Geef een reactie